Jaipur 859 kr

Tapetmotiv: blåa blommor & blad medaljonger
Jaipur 859 kr

RN71709

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En underbar blommig och medaljongmönstrad tapet i blått. Mycket god kvalité i non-woven. Tapeten ligger med i kollektionen Jaipur. Tapeten finns i fem olika nyanser. Tapeten har en rak mönsterrapport på 91,4 cm. Den är 8,23 m per rulle och är 0,68 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

Ny trendig kollektion med inspiration från olika delar av världen bl.a Indien och Afrika. Här hittar du marrakechmönster i olika färger, blommönster i sobra färger. Lapptäcke med paisleymönster och mycket mer.

Inspiration tapeter kök RN71709
Simulerad inspirationsbild med RN71709 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum RN71709
Simulerad inspirationsbild med RN71709 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum RN71709
Simulerad inspirationsbild med RN71709 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
RN71709 Jaipur Tapet on net Vacker blommor & blad medaljonger blåa tapet i non-woven blåa 0,68 m Instock 2023-06-05 08:27:57 859

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...