Jaipur 859 kr

Tapetmotiv: enfärgade medaljonger
Jaipur 859 kr

RN71207

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En härlig enfärgad och medaljongmönstrad tapet i beige. Mycket prima kvalité i papper. Tapeten kommer från kollektionen Jaipur. Tapeten finns i tre olika kulörter. Tapeten har en rak mönsterrapport på 26,5 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred.

Ny trendig kollektion med inspiration från olika delar av världen bl.a Indien och Afrika. Här hittar du marrakechmönster i olika färger, blommönster i sobra färger. Lapptäcke med paisleymönster och mycket mer.

Inspiration tapeter kök RN71207
Simulerad inspirationsbild med RN71207 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum RN71207
Simulerad inspirationsbild med RN71207 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum RN71207
Simulerad inspirationsbild med RN71207 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
RN71207 Jaipur Tapet on net Vacker enfärgade medaljonger tapet i papper 0,52 m Instock 2023-06-05 09:32:49 859

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...