Damaschi 765 kr

Tapetmotiv: blåa turkosa randiga
Damaschi 765 kr

23676

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En smakfull randig tapet i blått. Mycket god kvalité i non-woven. Tapeten kommer från kollektionen Damaschi. Tapeten finns i nio olika kulörter. Den är 10,05 m per rulle och är 0,53 cm bred. Tapeten är av hållbar EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

Ny fin kollektion från Italien. I Damaschi är en kollektion för er som älskar stiltapeter i den rätta bemärkelsen. Underbara medaljonger och fina ränder i både sobra samt lite mer vågade färger.

Inspiration tapeter kök 23676
Simulerad inspirationsbild med 23676 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum 23676
Simulerad inspirationsbild med 23676 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum 23676
Simulerad inspirationsbild med 23676 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
23676 Damaschi Tapet on net Vacker randiga blåa turkosa tapet i non-woven vinyl blåa turkosa 0,53 m Instock 2023-05-29 04:32:34 765

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Ingen mönsterpass

Inget mönster som behöver passas, sätt våderna kant i kant efter varandra.

...