Damaschi 765 kr

Tapetmotiv: blåa blommor & blad medaljonger
Damaschi 765 kr

23629

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En stilfull blommig och medaljongmönstrad tapet i blått. Mycket prima kvalité i non-woven. Tapeten kommer från kollektionen Damaschi. Tapeten finns i sex olika nyanser. Tapeten har en förskjuten mönsterrapport på 53 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,53 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

Ny fin kollektion från Italien. I Damaschi är en kollektion för er som älskar stiltapeter i den rätta bemärkelsen. Underbara medaljonger och fina ränder i både sobra samt lite mer vågade färger.

Inspiration tapeter kök 23629
Simulerad inspirationsbild med 23629 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum 23629
Simulerad inspirationsbild med 23629 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum 23629
Simulerad inspirationsbild med 23629 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
23629 Damaschi Tapet on net Vacker blommor & blad medaljonger blåa tapet i non-woven vinyl blåa 0,53 m Instock 2023-05-29 23:11:27 765

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Förskjuten mönsterpass

Används för att få till en storskalig mönsterbild på väggen. En effekt är att det går åt lite mer tapet vilket man tar hänsyn till vi beräkningen av åtgången. Vid förskjuten mönsterpassning får man som regel lägga till en halv mönsterhöjd på varje våd efter att man beräknat takhöjden.

...