Flora 798 kr

Tapetmotiv: gröna blommor & blad småblommigt
Flora 798 kr

FG71008

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En snygg blommig och småblommig tapet i färgerna beige och grön. Mycket god kvalité i papper. Tapeten är inkluderad i kollektionen Flora. Tapeten finns i fyra olika kulörter. Tapeten har en rak mönsterrapport på 27 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred.

Underbar kollektion i lantlig stil med blommor, randigt och småmönstrat.

Inspiration tapeter kök FG71008
Simulerad inspirationsbild med FG71008 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum FG71008
Simulerad inspirationsbild med FG71008 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum FG71008
Simulerad inspirationsbild med FG71008 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
FG71008 Flora Tapet on net Vacker blommor & blad småblommigt gröna tapet i papper gröna 0,52 m Instock 2022-12-01 10:51:09 798

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...