Charleston 899 kr

Tapetmotiv: bruna svarta geometriska
Charleston 899 kr

CN30310

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En inspirerande geometrisk tapet i färgerna brun och svart. Mycket fin kvalité i papper. Tapeten kommer från kollektionen Charleston. Tapeten finns i fyra olika kulörter. Tapeten har en förskjuten mönsterrapport på 53 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred.

Charleston hämtar sin inspiration från tidig Engelsk stil med en blandning av traditionella tapeter i sobra färger till tropisk lyx. Här finns allt från medaljonger till stora blommor. Klassiska tapeter när dem är som bäst.

Inspiration tapeter kök CN30310
Simulerad inspirationsbild med CN30310 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum CN30310
Simulerad inspirationsbild med CN30310 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum CN30310
Simulerad inspirationsbild med CN30310 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
CN30310 Charleston Tapet on net Vacker geometriska bruna svarta tapet i papper bruna svarta 0,52 m Instock 2023-05-29 03:33:51 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Förskjuten mönsterpass

Används för att få till en storskalig mönsterbild på väggen. En effekt är att det går åt lite mer tapet vilket man tar hänsyn till vi beräkningen av åtgången. Vid förskjuten mönsterpassning får man som regel lägga till en halv mönsterhöjd på varje våd efter att man beräknat takhöjden.

...