Charleston 899 kr

Tapetmotiv: gråa
Charleston 899 kr

CN31708

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En fin tapet i grått. Mycket prima kvalité i papper. Tapeten är inkluderad i kollektionen Charleston. Tapeten finns i tre olika nyanser. Tapeten har en rak mönsterrapport på 53 cm. Den är 8,23 m per rulle och är 0,685 cm bred.

Charleston hämtar sin inspiration från tidig Engelsk stil med en blandning av traditionella tapeter i sobra färger till tropisk lyx. Här finns allt från medaljonger till stora blommor. Klassiska tapeter när dem är som bäst.

Inspiration tapeter kök CN31708
Simulerad inspirationsbild med CN31708 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum CN31708
Simulerad inspirationsbild med CN31708 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum CN31708
Simulerad inspirationsbild med CN31708 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
CN31708 Charleston Tapet on net Vacker gråa tapet i papper gråa 0,685 m Instock 2023-05-29 04:43:04 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...