The ceylon collection 899 kr

Tapetmotiv: randiga
The ceylon collection 899 kr

SR91903

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En stilfull randig tapet i beige. Mycket fin kvalité i papper. Tapeten kommer från kollektionen The Ceylon Collection. Tapeten finns i tre olika färgval. Den är 8,23 m per rulle och är 0,68 cm bred.

Sidenvägen var under antiken den viktigaste handelsvägen mellan Europa och Kina. Den gick via Centralasien till länderna vid medelhavet. Varorna bestod bl.a av siden, guld och kryddor. Detta har varit inspirationen till vår tapetkollektion Ceylon. Mönstrena är en mix av Ikat, batik, blommor och ränder.

Inspiration tapeter kök SR91903
Simulerad inspirationsbild med SR91903 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum SR91903
Simulerad inspirationsbild med SR91903 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum SR91903
Simulerad inspirationsbild med SR91903 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
SR91903 The Ceylon Collection Tapet on net Vacker randiga tapet i papper 0,68 m Instock 2023-06-05 09:52:26 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Ingen mönsterpass

Inget mönster som behöver passas, sätt våderna kant i kant efter varandra.

...