Brownstone 1.250 kr

Tapetmotiv: gröna turkosa geometriska rutiga
Brownstone 1.250 kr

MS91404

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En fin geometrisk och rutig tapet i färgerna grön och turkos. Mycket fin kvalité i non-woven. Tapeten kommer från kollektionen Brownstone. Tapeten finns i tre olika kulörter. Tapeten har en rak mönsterrapport på 32 cm. Den är 8,23 m per rulle och är 0,685 cm bred. Tapeten är av hållbar EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

I den här kollektionen hittar du en blandning av underbara tapeter. Snygga blommor, rutigt, randigt, Toile de jouy, medaljonger, läckra fotoväggar samt extremt välgjorda marmorimitationer.

Inspiration tapeter kök MS91404
Simulerad inspirationsbild med MS91404 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum MS91404
Simulerad inspirationsbild med MS91404 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum MS91404
Simulerad inspirationsbild med MS91404 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
MS91404 Brownstone Tapet on net Vacker geometriska rutiga gröna turkosa tapet i non-woven gröna turkosa 0,685 m Instock 2023-03-27 16:54:09 1250

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...