Brownstone 899 kr

Tapetmotiv: blåa gråa randiga
Brownstone 899 kr

AN60902

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En smakfull randig tapet i färgerna blå och grå. Mycket prima kvalité i papper. Tapeten är inkluderad i kollektionen Brownstone. Tapeten finns i fyra olika färgval. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred.

I den här kollektionen hittar du en blandning av underbara tapeter. Snygga blommor, rutigt, randigt, Toile de jouy, medaljonger, läckra fotoväggar samt extremt välgjorda marmorimitationer.

Inspiration tapeter kök AN60902
Simulerad inspirationsbild med AN60902 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum AN60902
Simulerad inspirationsbild med AN60902 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum AN60902
Simulerad inspirationsbild med AN60902 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
AN60902 Brownstone Tapet on net Vacker randiga blåa gråa tapet i papper blåa gråa 0,52 m Instock 2023-05-29 03:57:01 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Ingen mönsterpass

Inget mönster som behöver passas, sätt våderna kant i kant efter varandra.

...