British heritage 1.095 kr

Tapetmotiv: blommor & blad småmönstrade
British heritage 1.095 kr

KT20909

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En underbar blommig och småmönstrad tapet. Mycket hög kvalité i non-woven. Tapeten är inkluderad i kollektionen British Heritage. Tapeten finns i fem olika nyanser. Tapeten har en rak mönsterrapport på 64 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

Fantastiskt fin kollektion som hyllar klassiska mönster från William Morris. Tillsammans med snygga enfärgade i linnestruktur och rutiga tapeter skapar du magi i rummet.

Inspiration tapeter kök KT20909
Simulerad inspirationsbild med KT20909 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum KT20909
Simulerad inspirationsbild med KT20909 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum KT20909
Simulerad inspirationsbild med KT20909 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
KT20909 British Heritage Tapet on net Vacker blommor & blad småmönstrade tapet i non-woven 0,52 m Instock 2023-05-29 23:55:19 1095

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...