Yacht club 899 kr

Tapetmotiv: blåa enfärgade randiga
Yacht club 899 kr

YC61202

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En stilfull enfärgad och randig tapet i blått. Mycket god kvalité i non-woven. Tapeten är inkluderad i kollektionen Yacht Club. Tapeten finns i fyra olika färgval. Den är 8,23 m per rulle och är 0,68 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

Ny underbar kollektion med en blandning av marint och klassiskt. Här hittar du dina tapeter till alla dina hem vare sig det är mitt i stan eller ute vid havet.

Inspiration tapeter kök YC61202
Simulerad inspirationsbild med YC61202 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum YC61202
Simulerad inspirationsbild med YC61202 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum YC61202
Simulerad inspirationsbild med YC61202 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
YC61202 Yacht Club Tapet on net Vacker enfärgade randiga blåa tapet i non-woven blåa 0,68 m Instock 2023-05-29 03:58:15 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Ingen mönsterpass

Inget mönster som behöver passas, sätt våderna kant i kant efter varandra.

...