Yacht club 899 kr

Tapetmotiv: geometriska
Yacht club 899 kr

YC61100

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En stilfull geometrisk tapet i beige. Mycket god kvalité i papper. Tapeten är inkluderad i kollektionen Yacht Club. Tapeten finns i åtta olika kulörter. Tapeten har en rak mönsterrapport på 32 cm. Den är 8,23 m per rulle och är 0,68 cm bred.

Ny underbar kollektion med en blandning av marint och klassiskt. Här hittar du dina tapeter till alla dina hem vare sig det är mitt i stan eller ute vid havet.

Inspiration tapeter kök YC61100
Simulerad inspirationsbild med YC61100 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum YC61100
Simulerad inspirationsbild med YC61100 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum YC61100
Simulerad inspirationsbild med YC61100 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
YC61100 Yacht Club Tapet on net Vacker geometriska tapet i papper 0,68 m Instock 2023-05-29 23:21:08 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...