Yacht club 899 kr

Tapetmotiv: geometriska
Yacht club 899 kr

YC61008

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En snygg geometrisk tapet i beige. Mycket hög kvalité i non-woven. Tapeten kommer från kollektionen Yacht Club. Tapeten finns i fyra olika färgval. Tapeten har en förskjuten mönsterrapport på 64 cm. Den är 8,23 m per rulle och är 0,68 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

Ny underbar kollektion med en blandning av marint och klassiskt. Här hittar du dina tapeter till alla dina hem vare sig det är mitt i stan eller ute vid havet.

Inspiration tapeter kök YC61008
Simulerad inspirationsbild med YC61008 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum YC61008
Simulerad inspirationsbild med YC61008 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum YC61008
Simulerad inspirationsbild med YC61008 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
YC61008 Yacht Club Tapet on net Vacker geometriska tapet i non-woven 0,68 m Instock 2023-05-30 00:24:29 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Förskjuten mönsterpass

Används för att få till en storskalig mönsterbild på väggen. En effekt är att det går åt lite mer tapet vilket man tar hänsyn till vi beräkningen av åtgången. Vid förskjuten mönsterpassning får man som regel lägga till en halv mönsterhöjd på varje våd efter att man beräknat takhöjden.

...