Yacht club 899 kr

Tapetmotiv: gråa geometriska rutiga
Yacht club 899 kr

YC60407

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En fin geometrisk och rutig tapet i grått. Mycket prima kvalité i non-woven. Tapeten kommer från kollektionen Yacht Club. Tapeten finns i fyra olika färgval. Tapeten har en rak mönsterrapport på 32 cm. Den är 8,23 m per rulle och är 0,68 cm bred. Tapeten är av hållbar EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket okomplicerad att sätta upp.

Ny underbar kollektion med en blandning av marint och klassiskt. Här hittar du dina tapeter till alla dina hem vare sig det är mitt i stan eller ute vid havet.

Inspiration tapeter kök YC60407
Simulerad inspirationsbild med YC60407 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum YC60407
Simulerad inspirationsbild med YC60407 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum YC60407
Simulerad inspirationsbild med YC60407 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
YC60407 Yacht Club Tapet on net Vacker geometriska rutiga gråa tapet i non-woven gråa 0,68 m Instock 2023-05-29 03:30:18 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...