Spring garden, papper 798 kr

Tapetmotiv: blåa gröna blommor & blad medaljonger småblommigt storblommigt
Spring garden, papper 798 kr

FS50801

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En storstilad medaljongmönstrad och storblommig tapet i färgerna blå och grön. Mycket hög kvalité i papper. Tapeten kommer från kollektionen Spring Garden, papper. Tapeten finns i fyra olika kulörter. Tapeten har en rak mönsterrapport på 53 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred.

Romantiska tapeter i bästa stil. Här hittar du en massa romantiska tapeter till både slott och koja.

Inspiration tapeter kök FS50801
Simulerad inspirationsbild med FS50801 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum FS50801
Simulerad inspirationsbild med FS50801 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum FS50801
Simulerad inspirationsbild med FS50801 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
FS50801 Spring Garden, papper Tapet on net Vacker blommor & blad medaljonger småblommigt storblommigt blåa gröna tapet i papper blåa gröna 0,52 m Instock 2023-06-05 09:56:35 798

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...