Seraphina 1.299 kr

Tapetmotiv: bruna blommor & blad djur
Seraphina 1.299 kr

AT6023

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En härlig blommig och djur tapet i färgerna beige och brun. Mycket god kvalité i non-woven. Tapeten är inkluderad i kollektionen Seraphina. Tapeten finns i fyra olika kulörter. Tapeten har en förskjuten mönsterrapport på 64,77 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket okomplicerad att sätta upp.

Underbar kollektion från vårat nya märke Anna French. Naturligt vackra tapeter med inspiration från livet omkring oss. Enkelhet men ändå sofistikerat, Seraphina är en kollektion som hyllar vardagens vackra ting.

Inspiration tapeter kök AT6023
Simulerad inspirationsbild med AT6023 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum AT6023
Simulerad inspirationsbild med AT6023 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum AT6023
Simulerad inspirationsbild med AT6023 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
AT6023 Seraphina Tapet on net Vacker blommor & blad djur bruna tapet i non-woven bruna 0,52 m Instock 2023-03-27 16:50:18 1299

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Förskjuten mönsterpass

Används för att få till en storskalig mönsterbild på väggen. En effekt är att det går åt lite mer tapet vilket man tar hänsyn till vi beräkningen av åtgången. Vid förskjuten mönsterpassning får man som regel lägga till en halv mönsterhöjd på varje våd efter att man beräknat takhöjden.

...