Seraphina 1.210 kr

Tapetmotiv: bruna blommor & blad medaljonger storblommigt
Seraphina 1.210 kr

AT6000

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En fin medaljongmönstrad och storblommig tapet i brunt. Mycket prima kvalité i non-woven. Tapeten kommer från kollektionen Seraphina. Tapeten finns i sex olika nyanser. Tapeten har en rak mönsterrapport på 48,26 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket lätt att sätta upp.

Underbar kollektion från vårat nya märke Anna French. Naturligt vackra tapeter med inspiration från livet omkring oss. Enkelhet men ändå sofistikerat, Seraphina är en kollektion som hyllar vardagens vackra ting.

Inspiration tapeter kök AT6000
Simulerad inspirationsbild med AT6000 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum AT6000
Simulerad inspirationsbild med AT6000 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum AT6000
Simulerad inspirationsbild med AT6000 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
AT6000 Seraphina Tapet on net Vacker blommor & blad medaljonger storblommigt bruna tapet i non-woven bruna 0,52 m Instock 2023-05-29 03:35:54 1210

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...