Sumi 899 kr

Tapetmotiv: blåa bruna djur medaljonger
Sumi 899 kr

AF40602

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En härlig djur och medaljongmönstrad tapet i färgerna blå och brun. Mycket fin kvalité i textil. Tapeten kommer från kollektionen Sumi. Tapeten finns i fyra olika kulörter. Den är 8,23 m per rulle och är 0,685 cm bred.

Sumi är en ny rolig kollektion med snygga mönster och härliga färger. Inspirationen är hämtad från asiens alla hörn. Här hittar man allt från fåglar, fiskar, toile de jouy, bambu, blommor samt böljande landskap. Verkligen något extra för den som älskar tapeter.

Inspiration tapeter kök AF40602
Simulerad inspirationsbild med AF40602 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum AF40602
Simulerad inspirationsbild med AF40602 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum AF40602
Simulerad inspirationsbild med AF40602 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
AF40602 Sumi Tapet on net Vacker djur medaljonger blåa bruna tapet i papper blåa bruna 0,685 m Instock 2023-01-29 00:19:26 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Ingen mönsterpass

Inget mönster som behöver passas, sätt våderna kant i kant efter varandra.

...