Rittenhouse square 899 kr

Tapetmotiv: gråa blommor & blad medaljonger
Rittenhouse square 899 kr

TL32600

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En underbar blommig och medaljongmönstrad tapet i grått. Mycket hög kvalité i papper. Tapeten kommer från kollektionen Rittenhouse Square. Tapeten finns i fyra olika färgval. Tapeten har en rak mönsterrapport på 53 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred.

En härlig mix av nya och gamla favoriter. Här hittar du allt från rutiga tapeter, medaljonger, tapeter med text, tegel, kartor & enfärgat i sobra färger. Rittenhouse Square har en arbetad och gedigen grund i tapeten som gör den livfull och vacker.

Inspiration tapeter kök TL32600
Simulerad inspirationsbild med TL32600 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum TL32600
Simulerad inspirationsbild med TL32600 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum TL32600
Simulerad inspirationsbild med TL32600 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
TL32600 Rittenhouse Square Tapet on net Vacker blommor & blad medaljonger gråa tapet i papper gråa 0,52 m Instock 2023-05-29 04:35:24 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Rak mönsterpass

innebär att vådernas mönster passar i varandra. Håll våden i höjd med taklisten och skjut den uppåt tills mönstret passar med den föregående våden.

...