Rittenhouse square 1.250 kr

Tapetmotiv: betong-tegel-trä
Rittenhouse square 1.250 kr

TL31808

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En storstilad tapet. Mycket prima kvalité i non-woven. Tapeten ligger med i kollektionen Rittenhouse Square. Tapeten finns i fem olika färgval. Tapeten har en förskjuten mönsterrapport på 53 cm. Den är 8,23 m per rulle och är 0,68 cm bred. Tapeten är av tålig EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket okomplicerad att sätta upp.

En härlig mix av nya och gamla favoriter. Här hittar du allt från rutiga tapeter, medaljonger, tapeter med text, tegel, kartor & enfärgat i sobra färger. Rittenhouse Square har en arbetad och gedigen grund i tapeten som gör den livfull och vacker.

Inspiration tapeter kök TL31808
Simulerad inspirationsbild med TL31808 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum TL31808
Simulerad inspirationsbild med TL31808 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum TL31808
Simulerad inspirationsbild med TL31808 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
TL31808 Rittenhouse Square Tapet on net Vacker betong-tegel-trä tapet i non-woven 0,68 m Instock 2023-05-30 00:40:22 1250

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Förskjuten mönsterpass

Används för att få till en storskalig mönsterbild på väggen. En effekt är att det går åt lite mer tapet vilket man tar hänsyn till vi beräkningen av åtgången. Vid förskjuten mönsterpassning får man som regel lägga till en halv mönsterhöjd på varje våd efter att man beräknat takhöjden.

...