Rittenhouse square 899 kr

Tapetmotiv: gråa betong-tegel-trä
Rittenhouse square 899 kr

TL31705

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En inspirerande tapet i grått. Mycket god kvalité i papper. Tapeten är inkluderad i kollektionen Rittenhouse Square. Tapeten finns i tre olika kulörter. Tapeten har en förskjuten mönsterrapport på 64 cm. Den är 10,05 m per rulle och är 0,52 cm bred.

En härlig mix av nya och gamla favoriter. Här hittar du allt från rutiga tapeter, medaljonger, tapeter med text, tegel, kartor & enfärgat i sobra färger. Rittenhouse Square har en arbetad och gedigen grund i tapeten som gör den livfull och vacker.

Inspiration tapeter kök TL31705
Simulerad inspirationsbild med TL31705 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum TL31705
Simulerad inspirationsbild med TL31705 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum TL31705
Simulerad inspirationsbild med TL31705 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
TL31705 Rittenhouse Square Tapet on net Vacker betong-tegel-trä gråa tapet i papper gråa 0,52 m Instock 2023-06-05 08:48:17 899

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Papperstapet

Är tapeter med pappersbaksida som behöver ligga och svälla. Det finns många olika sorters papperstapeter. På tapetonnet hittar du bara högkvalitativa papperstapeter som är i bästa papperskvalitet. Enkla att sätta upp och enkla att skära. Alla papperstapeter på Tapetonnet sättes kant i kant. Låt tapeten svälla ca 5-7 minuter före upphängning. Undvik att limmet i kanterna torkar. Extra lim kan behövas i skarven för att undvika kantresning. Tänk på att glipor, kantresning och blåsor inte beror på fel på tapeten utan har med underlag, limmängd och uppsättningsteknik att göra.

Tapetlim typ 1870

Är ett tapetlim på modifierad stärkelsebas som är färdigblandat och vattenburet. Limmet appliceras med roller. Hernia 1870 är framtaget för att sätta upp pappers- och akrylstrukturtapeter. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Förskjuten mönsterpass

Används för att få till en storskalig mönsterbild på väggen. En effekt är att det går åt lite mer tapet vilket man tar hänsyn till vi beräkningen av åtgången. Vid förskjuten mönsterpassning får man som regel lägga till en halv mönsterhöjd på varje våd efter att man beräknat takhöjden.

...