Mixa & match ll 519 kr

Tapetmotiv: blåa turkosa enfärgade
Mixa & match ll 519 kr

58013

Leveranstid mellan 3 - 7 dagar .
Beräkna åtgången i ditt rum

En inspirerande enfärgad tapet i färgerna blå och turkos. Mycket fin kvalité i non-woven. Tapeten är inkluderad i kollektionen Mixa & Match ll. Tapeten finns i nio olika färgval. Den är 10,05 m per rulle och är 0,53 cm bred. Tapeten är av hållbar EasyUp som ger släta väggar utan skarvar och är mycket okomplicerad att sätta upp.

Kollektion med enfärgade tapeter som är så mycket mer än bara enfärgat. 125 olika färger och utföranden.

Inspiration tapeter kök 58013
Simulerad inspirationsbild med 58013 av ett kök. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter vardagsrum 58013
Simulerad inspirationsbild med 58013 av ett vardagsrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
Inspiration tapeter sovrum 58013
Simulerad inspirationsbild med 58013 av ett sovrum. Färgavikelser och misspass kan förekomma.
58013 Mixa & Match ll Tapet on net Vacker enfärgade blåa turkosa tapet i non-woven vinyl blåa turkosa 0,53 m Instock 2023-06-08 19:32:03 519

Fakta om tapeten

Beräkna antal rullar

Total kostnad: 0 för .

*) Det blir alltid spill och urtag för fönster coh dörrar som påverkar färgen. Ta gärna en extra rulle för säkerhets skull. Tapetkalylatorn är endast ett överslag och vi tar inget ansvar för det den föreslår. För exakt beräning ta kontakt med oss.

...

Mer information

Easy Up

Är tapeter som är gjorda av stark non-woven som är slitstarka och mycket enkla att sätta upp. Du slipper synliga skarvar eftersom den inte krymper. Du limmar direkt på väggen och sätter upp våderna kant-i-kant vilket gör det hela mycket enkelt och snabbt.

Vävlim standard

Standard är ett vattenburet tapet- och vävlim baserat på stärkelse och PVAc. Limmet appliceras med roller. OBS förgrunda alltid väggen innan ni sätter upp den nya tapeten.

Förskjuten mönsterpass

Används för att få till en storskalig mönsterbild på väggen. En effekt är att det går åt lite mer tapet vilket man tar hänsyn till vi beräkningen av åtgången. Vid förskjuten mönsterpassning får man som regel lägga till en halv mönsterhöjd på varje våd efter att man beräknat takhöjden.

...